tovább


JOGI ANGOL TOLMÁCSOLÁS, FORDÍTÁS, NYELVOKTATÁS ÉS KOMMUNIKÁCIÓS KÉPZÉSEK


Közel 20 éve nyújtunk jogi angol nyelvi nehézségek áthidalására szolgáltatásokat. Különös hangsúlyt fektetünk a szakmai felkészültségre. Valljuk, hogy szaknyelv oktatása során elengedhetetlen , hogy a tanár ne csak a szakterminusokat, hanem a szakmai hátteret is ismerje.

Munkánk során a tökéletességre törekszünk. A jogi angol oktatásban innovatív, hallgatóink igényeire szabott tananyagokkal és módszerekkel, jogi angol szakfordítási munkáinkban többlépcsős ellenőrzés beiktatásával garantáljuk a minőséget. Ügyfeleink üzleti tevékenységét hosszú távon, megbízható partnerként kívánjuk segíteni.A polgári jog terminológiája angolul

A KÖNYV TÖMÖR ÖSSZEFOGLALÓJA


Jogi angol dokumentumok készítésével foglalkozó szakemberek számára gyakran nehézséget okoz, ha kontinentális jogintézményt angolul kell kifejezniük. Ennek az az oka, hogy az angol jogi fogalmak az angolszász jogrendszerbol származnak, a common law fogalmait és megközelítését tükrözik.

Ezzel szemben a kontinentális jog a római jogon alapszik. Az angolszász jogi nyelv által kívánt megoldások a kontinentális jog szerint praktizáló szakembereket nem feltétlenül segítik a napi munkájukban. Ezen hivatott segíteni a “Terminology of Civil Law” könyv.

tovább