tovább


ANGOL SZINTFELMÉRŐ TESZTEK

Ezen az oldalon a jogi angol szaknyelvvel kapcsolatos számos különféle feladat található. Az általános angol és a jogi angol szintfelmérők azonnali és részletes visszajelzést adnak az eredményről.


Általános angol szintfelmérő

Kurzusaink megkezdése előtt fontos a jelentkezők nyelvi szintjének meghatározása. Az általános angol nyelvi szintfelmérő megmutatja, hogy az egyes készségek vonatkozásában hol tart a jelentkező.
A tesztek kitöltése és értékelése ingyenes. A szintfelmérés indításához kérjük, hogy az alábbi linkekre kattintva regisztráljon. Regisztrált felhasználóként az értékelés az egyes szintek után közvetlenül, illetve a 'My profile' ikonra kattintva szintenként és készségenként rendszerezve látható.


tovább
Jogi angol szintfelmérő

A jogi angol szintfelmérő egyedülálló módon különféle készségekre lebontva méri a jogi szaknyelvi terminológia, a nyelvi pontosság és a szerződésírási készség szintjét.
Jogi szaknyelvi tanfolyamok előtt fontos ismeri a jelentkezők jogi szaknyelvi tudásszintjét. Ez segít minket abban, hogy az aktuális nyelvi szintnek legmegfelelőbb kurzust ajánljuk. Az egyes kurzusok elvégzése után hallgatóink örömmel fogják tapasztalni az ismételt teszt jobb eredményét.tovább