MagunkrólJogi angolFordítóirodaBlog

Jogi szótár


Angol-magyar jogi szótár
Magyar-angol jogi szótár
folyamatosan bővülő adatbázissal

Jogi angol szerződésminták


Jogi levelek
Okiratminták
Mintadokumentumok

Jogi angol nyelvoktatás


Jogi angol nyelvtanfolyamok
Letölthető jogi angol tankönyvek
Jogi szaknyelvi tréningek

Jogi angol feladatok


Ingyenes szintfelmérés
TOLES vizsgafelkészítés
Hallgatói oldal

Jogi angol tolmácsolás, fordítás, nyelvoktatás és kommunikációs képzések

Közel 20 éve nyújtunk jogi angol nyelvi nehézségek áthidalására szolgáltatásokat. Különös hangsúlyt fektetünk a szakmai felkészültségre. Valljuk, hogy szaknyelv oktatása során elengedhetetlen , hogy a tanár ne csak a szakterminusokat, hanem a szakmai hátteret is ismerje. Az igényes jogi angol fordítási és tolmácsolási munka alapja az adott politikai, gazdasági és jogi környezet naprakész ismerete.

Nem elégszünk meg a félmegoldásokkal. Munkánk során a tökéletességre törekszünk. A jogi angol oktatásban innovatív, hallgatóink igényeire szabott tananyagokkal és módszerekkel, jogi angol szakfordítási munkáinkban többlépcsős ellenőrzés beiktatásával garantáljuk a minőséget. Ügyfeleink üzleti tevékenységét hosszú távon, megbízható partnerként kívánjuk segíteni.

A polgári jog terminológiája angolul


A könyv tömör összefoglalójaJogi angol dokumentumok készítésével foglalkozó szakemberek számára gyakran nehézséget okoz, ha kontinentális jogintézményt angolul kell kifejezniük. Ennek az az oka, hogy az angol jogi fogalmak az angolszász jogrendszerbol származnak, a common law fogalmait és megközelítését tükrözik. Ezzel szemben a kontinentális jog a római jogon alapszik. Az angolszász jogrendszerben bevett fogalmak sok esetben nem alkalmasak az itteni jogintézmények leírására. Az angolszász jogi nyelv által kívánt megoldások a kontinentális jog szerint praktizáló szakembereket nem feltétlenül segítik a napi munkájukban. Ezen hivatott segíteni a “Terminology of Civil Law” könyv.Ügyfeleink ajánlói

Jogi angol szótárunk, iratmintáink és feladattárunk egy része INGYENESEN hozzáférhető!

Próbálja ki Ön is!

Újdonságok

Lépjen kapcsolatba velünk!

  1. Levelezési cím: 1053 Budapest, Kecskeméti utca 13.
  2. Telefonszám: 06/1-266-7605
  3. Email: studio@anglofon.hu