• TAVASZI ÚJ AJÁNLATUNK JOGÁSZOKNAK: akkreditált képzésünk KEDVEZMÉNYES tarifájú jelentkezését a karantén helyztere való tekintettel MEGHOSSZABÍTJUK! Sőt, aki április 30-ig jelentkezik, egy havi GRÁTISZ HOZZÁFÉRÉST kap online JOGI ANGOL SZÓTÁRUNKHOZ, tanulása támogatására! Jelentkezzen most! • ÚJ, nagyszerű lehetőség MINDENKINEK, aki angolul írja e-mailjeit: ÜZLETI LEVELÍRÁS ANGOLUL 3 x egynapos TRÉNINGSOROZAT e-learning tananyagokkal támogatva ÁPRILIS 23, MÁJUS 14, JÚNIUS 4 * Levelezzen úgy üzleti partnereivel, mintha az angol lenne az anyanyelve! * Praktikák, szófordulatok, a pontos mondanivaló célbajuttatása, érzelmek kifejezése, rengeteg gyakorlati feladattal * Mindhárom alkalom más-más téma köré épül, jelentkezzen mindháromra! Az első alkalom, közeledik, jelentkezzen mielőbb•
tovább


AZ ANGLOFON STUDIO ÁLTALÁNOS NYELVI SZINTFELMÉRŐ RENDSZERE


Mire valók az általános szintfelmérő tesztek?

  • pontosan behatárolhatja általános nyelvismeretének jelenlegi szintjét
  • meghatározza, hogy mely nyelvi területeken hogy áll a tanuló
  • pontosan behatárolja, hogy melyek azok a területek, amelyek fejlesztést kívánnak
  • kiindulási alapot biztosít a további személyre szabott tanulmányokhoz, melyek a tanuló gyenge pontjaira összpontosítanakMilyen készségeket mér a teszt?

Az általános nyelvi szintfelmérőnk a nyelvtanulók nyelvtudását három fő készség szerint értékeli

  • nyelvtani ismeretek
  • szókincs
  • és nyelvhasználat szerint.

Így a teszt kitöltésével nem csak a tanuló jelenlegi tudásszintjét mérhetjük fel, hanem azt is megállapíthatjuk, hogy a tudás mely területeken áll magasabb szinten, és melyek azok a területek, amelyek fejlesztést igényelnek.

Hogyan tudja tesztelni tudását?

A tesztek kitöltéséhez minden esetben regisztráció szükséges. Kérjük, ehhez vegye igénybe regisztrációs űrlapunkat, melyet a jobb felső legördülő menü „Regisztráció” menüpontja alatt, vagy az alábbi linken talál. Ha Ön már rendelkezik Anglofon fiókkal, kérjük a jobb felső menü „Bejelentkezés” menüpontjában jelentkezzen be fiókjába.

A szintekhez tartozó útmutató segít a hozzávetőleges szint kiválasztásában. Az adott szinthez tartozó linkre kattintva elindul az elektronikus szintfelmérés. A pontos szintmeghatározás érdekében mindig egy szinttel alacsonyabb teszttel kezdődik a felmérés.


Milyen feladatokra számíthat?

Az általános szintfelmérőben könnyen elvégezhető, szintenként nehezedő, főleg feleletválasztós feladatokkal találkozhat. Az oldal felépítése és a feladatok típusa miatt akár okostelefonról vagy tabletről is könnyen elvégezhetőek. Ide esetleg példák, screenshotok?

Hogyan történik a tesztelés?

Az „Indítás” gombra kattintás után megjelenik az első feladat. Az összes kérdés kitöltése után a rendszer automatikusan továbblépteti a következő feladatra, így végigvezetve a kitöltőt a teljes teszten. Ha valamilyen oknál fogva meg kell, hogy szakítsa a tesztelési folyamatot, ne ijedjen meg, eredményei mentésre kerülnek, és bármikor onnan folytathatja, ahol abbahagyta.Válasszon tesztjeink közül!


ALAPFOK

Végezze el ezt a tesztet, ha…

Ha nem biztos benne, hogy ez az Önnek leginkább megfelelő teszt, olvassa el részletes tájékoztatónkat.


Tovább az alapfokú szintfelmérőhöz


KÖZÉPFOK

Ezt a tesztet válassza tudásának felmérésére, ha…

Ha nem biztos benne, hogy ez az Önnek leginkább megfelelő teszt, olvassa el részletes tájékoztatónkat.


Tovább a középfokú szintfelmérőhöz


FELSŐFOK

Végezze el ezt a tesztet, ha…

Ha nem biztos benne, hogy ez az Önnek leginkább megfelelő teszt, olvassa el részletes tájékoztatónkat.


Tovább a felsőfokú szintfelmérőhöz
PROFICIENCY

Végezze el ezt a tesztet, ha…

Ha nem biztos benne, hogy ez az Önnek leginkább megfelelő teszt, olvassa el részletes tájékoztatónkat.


Tovább a proficiency-szintű szintfelmérőhöz
KOMPLEX

Komplex szintfelmérő tesztünk a tökéletes választás, ha…


Tovább a komplex szintfelmérőhöz
Kérdése van a szintfelmérő tesztekkel kapcsolatban? Írjon nekünk!