tovább

JOGI ANGOL SZINTFELMÉRŐ


Mire valók a jogi angol tesztek?

Az alábbi tesztek segítségével a tanfolyamainkra jelentkezők nyelvtudását szeretnénk felmérni, hogy ezáltal a valóban a tudásuknak legmegfelelőbb oktatást ajánlhassuk nekik.

Természetesen a teszteket bárki más is elvégezheti, aki szeretne átfogó képet kapni jelenlegi jogi angol tudásáról.


Mire van szüksége a teszteléshez?

Ahhoz, hogy elvégezhesse tesztjeinket, be kell jelentkeznie honlapunkra. Ehhez szüksége lesz egy Anglofon fiókra. érjük, amennyiben már rendelkezik Anglofon fiókkal, jelentkezzen be fiókjába. Amennyiben még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a legördülő menü „Regisztráció” menüpontja alatt.

Hogyan tudja meg az eredményét?

A tesztek elvégzése után a legördülő menü „My Progress” menüpontjára kattintva azonnal megtekintheti eredményét.

A tesztekhez tartozó útmutató segít a megfelelő teszt kiválasztásában. Az adott teszthez tartozó linkre kattintva elindul az elektronikus szintfelmérés.


Milyen feladatokra számíthat?

A jogi angol szintfelmérőn szintenként egyre nehezedő, főleg egyszerű feleletválasztós feladatokkal találkozhat, illetve a haladóbb szinteken a feleletválasztós feladat „nehezebb” verziójával is: itt több lehetőség közül kell kiválasztania a helyes megoldásokat, amelyből azonban nem csak egy lehet. Az oldal felépítése és a feladatok típusa miatt akár okostelefonról vagy tabletről is könnyen elvégezhetőek.

Hogyan történik a tesztelés?

Az „Indítás” gombra kattintás után megjelenik az első feladat. Az összes kérdés kitöltése után a rendszer automatikusan továbblépteti a következő feladatra, így végigvezetve a kitöltőt a teljes teszten. Ha valamilyen oknál fogva meg kell, hogy szakítsa a tesztelési folyamatot, ne ijedjen meg, eredményei mentésre kerülnek, és bármikor onnan folytathatja, ahol abbahagyta.

Válasszon a tesztek közül!

KOMPLEX JOGI ANGOL SZINTFELMÉRŐ

Ezzel a teszttel a jogi angol nyelvtudásáról kaphat pontos visszajelzést. Az alábbi linkre kattintva egy 16 tesztsorból álló szintfelmérő érhető el. A link megnyitása után elkezdők az elektronikus szintfelmérés, és a rendszerünk végigvezeti Önt az elvégzendő teszteken.

Figyelem! A teszt csak előzetes bejelentkezéssel végezhető el. Bejelentkezés után a My Progress ikonra kattintva az eredmény táblázatos formában azonnal láthatóvá válik.


Tovább a teszthez


ALAPOZÓ TANFOLYAM ZÁRÓTESZT

Ha Ön jogi angol tanfolyamra szeretne jelentkezni, és még nem tanult jogi szaknyelvet, akkor a Szerződések terminológiája I. kurzusunkkal érdemes elkezdenie a tanulást.

Ha viszont már tanult korábban jogi angolt és így birtokában van a haladóbb tanfolyamokhoz szükséges terminológiai tudásnak, akkor nem feltétlenül szükséges ezzel a kurzussal kezdeni a tanulást. Az alábbi teszt segítségével meggyőződhet arról, hogy valóban birtokában van-e a Szerződések terminológiája I. kurzuson megszerezhető tudásnak.


Tovább a teszthez
Kérdése van a szintfelmérő tesztekkel kapcsolatban? Írjon nekünk!