tovább

anglofon fiók

LÉPJEN BE A jogi angol tartalmakért
NINCS MÉG ANGLOFON FIÓKJA?

REGISZTRÁLJON MOST!

Angol jogi szaknyelvi képzésének irányítópultja

Jelentkezzen be!

  • Jogi angol tanfolyamainak anyaga egy helyen
  • Ingyenes, de regisztrációhoz kötött jogi szaknyelvi tartalmak.
  • Jogi angol szótár
  • „My Progress” haladásmérés

Anglofon fiók

Betekintő képek


Kérdése van még?

Összegyűjtöttük ide a
leggyakoribb kérdéseket a témában.

Ha nem talál választ kérdésére, akkor
írjon nekünk, vagy hívjon minket!

Mire figyeljek a regisztrációnál?

Fontos, hogy olyan e-mail címet adjon meg, amelyet rendszeresen figyel, mert az adminisztrációs és a tanulással kapcsolatos információk is erre érkeznek majd. Egy e-mail címet használjon! A rendszer e-mail címenként azonosítja a felhasználókat. Több e-mailcím használata esetén több különböző személyes fiókot hoz létre, és pont a fióknak azt az előnyét veszíti el, hogy egyben láthatja eredményeit, előrehaladását, és egy helyen érheti el az összes online tananyagot, dokumentumot…stb., amit megvásárolt.


Miért jó, ha Anglofon Fiókot regisztrálok?

Hozzáférhet ingyenes, regisztrációhoz kötött tartalmainkhoz, és tájékoztatást kaphat állandóan bővülő képzés kínálatunkról. Ha megvásárolta valamely szolgáltatásunkat, akkor a kapcsolódó elektronikus anyagokokhoz hozzáférési jogosultságot rendelünk, azokat tananyagait Fiókjából érheti el.


Mit tegyek, ha nem kapok visszaigazoló e-mailt?

Ritkán előfordul, hogy egyes levelezőrendszerek spam mappába helyezik levelünket. Nézze meg ott is! Ha mégsem találná, akkor jelezze felénk, segítünk!


Hogyan működik az Anglofon Fiókom, amin keresztül tanulni fogok?

A jelentkezéskori levélben segítséget adunk a használatával kapcsolatban. Ha nem boldogulna, jelezze felénk, segítünk!


Ha technikai problémám van, hol kaphatok segítséget?

E-mailben : anglofon@anglofon.hu címen vagy telefonon +361 266 7605


Lenne ötletem arra, hogyan legyen még jobb az Anglofon Fiók.

Szuper! Ossza meg velünk ötletét! Sokat dolgozunk azon, hogy mi legyünk a legjobbak jogi szaknyelvi képzés területén, ehhez fontos a véleménye, javaslata. Ha úgy látjuk, hogy javaslata másnak is hasznos, akkor igyekszünk megvalósítani. Vegye fel velünk a kapcsolatot! E-mailben : anglofon@anglofon.hu címen vagy telefonon +361 266 7605


Egyetemi szaknyelvi képzésben veszek részt. Nem találom itt a leckéimet.

Az ELTÉ-n és a Kodolányi Egyetemen keresztül szaknyelvi képzésben részt vevő hallgatóink számára az ő igényeikhez jobban kiszolgáló hallgatói plattformot hoztunk létre. Az Egyetemi Oktatási Platformot itt éri el. (Ez az Anglofon Fióktól független, csak egyetemista hallgatóink tudnak rá jelentkezni, a szemeszter elején kiadott instrukciók alapján.


Több e-mail címmel is van Anglofon Fiókom.

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy egy e-mail címet használjon nálunk. Így az összes jogi angol tananyagát egy fiókból kezelheti. A "My Progress" haladási funkciónak is csak így lesz értelme. Ha mégis több e-mail címmel, több fiókot regisztrált volna, akkor keressen meg minket, és segítünk egy helyre terelni értékes tartalmait.