tovább

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK

SZEREZZEN PONTOS ÉS ÁTFOGÓ KÉPET JELENLEGI TUDÁSÁRÓL!
HA SZERETNE...


• pontos képet kapni jelenlegi nyelvtudásának szintjéről,

• tanfolyamra jelentkezni, de nem tudja, megfelelő-e a tudása

• tisztába kerülni azzal, hogy mely készségei szorulnak fejlesztésre a kívánt nyelvi szint eléréséhez,


akkor a lehető legjobb helyen jár!
Tesztelje tudását most!
Mit ajánlunk Önnek?


  • Több szempontból történő tesztelési lehetőséget
  • Lehetőséget általános és jogi angol tudásának felmérésére
  • Hatékony, felhasználóbarát tesztelési felületet
  • A teszt eredményének szisztematikus kiértékelését
  • Saját tapasztalatok alapján, évek alatt kifejlesztett teszteket
  • Teszt eredményeinek elmentését, így később megállapítható az elért fejlődés


VÁLASSZON, MIT SZERETNE TESZTELNI!

SEGÍTÜNK VÁLASZTANI A TESZTEK KÖZÖTT!


ÁLTALÁNOS ANGOL SZINTFELMÉRŐ JOGI ANGOL TUDÁSOMAT SZERETNÉM TESZTELNI
Ezt válassza, ha az általános nyelvi tudásszintjét szeretné felmérni, vagy arra kíváncsi, jelenlegi tudása megfelel-e az alapfok, középfok, vagy felsőfok által elvárt tudásszintnek.Ezt válassza, ha a jogi szaknyelvi tudásának jelenlegi szintjéről szeretne képet kapni, vagy arra kíváncsi, hogy birtokában van-e a haladó jogi angol tanfolyamainkhoz szükséges tudásnak.
Tovább a teszthez!Tovább a teszthez!
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


1. Kell e regisztrálni a tesztek kitöltéséhez?

A tesztek kitöltéséhez minden esetben regisztráció szükséges. Kérjük, ehhez vegye igénybe regisztrációs űrlapunkat, melyet a jobb felső legördülő menü „Regisztráció” menüpontja alatt, vagy az alábbi linken talál. Ha Ön már rendelkezik Anglofon fiókkal, kérjük a jobb felső menü „Bejelentkezés” menüpontjában jelentkezzen be fiókjába.


2. Mennyi idő kitölteni a teszteket?

Szintfelmérő tesztrendszerünket úgy hoztuk létre, hogy minden felhasználó igénynek eleget tehessünk, azaz ha valaki arra kíváncsi, hogy elér-e a jelenlegi tudásszintje egy bizonyos nyelvi szintet, akkor elegendő egy rövidebb, konkrét szinthez kapcsolódó tesztet elvégeznie. Természetesen a komplex tesztek hosszabb időt vesznek igénybe. A hatékony tervezhetőség végett minden tesztnél feltüntettünk egy becsült átlag kitöltési időt.


3. Milyen készségeket mérnek?

Az általános nyelvi szintfelmérőnk a nyelvtanulók nyelvtudását három fő készség szerint értékeli: nyelvtani ismeretek, szókincs és nyelvhasználat szerint, ezeket is a nyelvi szintekhez (alapfok, középfok, felsőfok) szerint lebontva. A jogi szintfelmérő teszteken belül a Szerződések terminológiája I. tanfolyamunk zárótesztje azt méri fel, hogy a tanuló rendelkezik-e a tanfolyamon elsajátítható terminológiai ismeretekkel, míg a komplex jogi angol teszt azt méri fel, hogy a teljes skálán jelenleg hol helyezkedik el a tudása, melyhez a szókinccsel, nyelvi pontossággal, terminológiai ismeretekkel kapcsolatos és szerződésírási készségeket mérjük fel.


4. Hogyan tudom elérni az eredményemet?

Tesztjei eredményét a jobb felső legördülő menü „MyProgress” menüpontjára kattintva érheti el. Ezen a felületen táblázatos rendszerben láthatja eredményét, készségek és szintek szerinti, valamint összesített százalékos értékeléssel. Rendszerünk eltárolja eredményét, így későbbi teszteléssel nyomon követheti tudásának fejlődését is.


5. Mit tegyek, ha nincs időm befejezni egy tesztet?

Ha tesztelés közben bármi közbe jön és nincs ideje végigcsinálni a tesztet, ne aggódjon: rendszerünk minden elvégzett teszt eredményét elmenti, és bármikor folytathatja a tesztelést onnan, ahol legutoljára abbahagyta.Tesztelni szeretnék

Ha bármi egyéb kérdése merülne fel, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot az anglofon@anglofon.hu e-mail címen vagy a 06/1-266-7605 telefonszámon!