tovább

BEMUTATKOZÁS

Az Anglofon Studio 1996-ban alakult komplex idegen nyelvi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás. Nyelvi és kommunikációs képzések mellett tolmácsolással és fordítással foglalkozunk. Szolgáltatásainkat mindig az ügyfelek igényeihez igazítjuk, így vállalkozásunk számos területen bizonyított már szolgáltatási minőségével és rugalmasságával. Tekintse meg vállalkozásunk történetét és referenciáinkat is!


CélunkMegoldást nyújtani partnereink bármilyen idegen nyelvi és kommunikációs igényére. Az Anglofon Stúdió rugalmas, költség-hatékony, és az igényekhez legjobban alkalmazkodó megoldást ajánl. Ügyfeleink üzleti tevékenységét hosszú távon, megbízható partnerként kívánjuk segíteni.Szakmai felkészültség és minőségKülönös hangsúlyt helyezünk arra, hogy a kiváló nyelvtudás mellett szakmai felkészültséggel is rendelkezzenek munkatársaink. A pontos és igényes fordítási és tomácsolási munka alapja az adott politikai, gazdasági és jogi környezet naprakész ismerete. Valljuk, hogy szaknyelv oktatása esetén elengedhetetlen, hogy a tanár ne csak a szakterminusokat, hanem a szakmai hátteret is ismerje. Oktatásban innovatív, hallgatóink igényeire szabott tananyagokkal és módszerekkel, szakfordítási munkáinkban többlépcsős ellenőrzés beiktatásával garantáljuk a minőséget.

Jogi angolVéleményünk szerint, aki mindenhez ért, az semmihez sem ért igazán. A specializáció, a fókuszált profizmus a mai üzleti világban elképesztően fontos. Jogi szaknyelvi tanfolyamaink és tréningjeink az ügyfeleink igényeihez kialakított saját fejlesztésű tananyagjainkra épülnek.

Iroda és technikai háttérKözponti telefonszámunkon folyamatos ügyeletet tartunk. Irodánk és oktatóközpontunk a belvárosban, jól megközelíthető helyen, a Kálvin térnél található. Minden olyan műszaki és technikai háttérrel rendelkezünk, amely szükséges ahhoz, hogy munkánkat kiváló színvonalon elláthassuk. Elérhetőségünkről további információt itt talál.