tovább

SZERZŐDÉSÍRÁS TRÉNINGEK ANGOLUL

INTENZÍV KÉPZÉSEK - INTERAKTÍV ÓRÁK - AZONNALI GYAKORLATI TUDÁSSzerződésíró tréningjeink kidolgozásakor az a cél vezérelt, hogy olyan képzési formát hozzunk létre, amely illeszkedik a gyakorló jogászok olykor igen feszített munkatempójához. Így rövid idő alatt naprakész és a gyakorlatban azonnal használható tudást adhatunk át a résztvevőknek.

A tréningek résztvevőit felkészítjük minden olyan problémás helyzetre, ami a mindennapi munkájuk során angol nyelvű szerződések, dokumentumok szerkesztésével kapcsolatban előfordulhat.

Jelentkezzen Ön is tréningjeinkre, és írjon sokkal hatékonyabban szerződéseket angolul!Mit várhat a tréningektől?


  • intenzív oktatást
  • gyakorlat-orientált képzést
  • választ minden a témával kapcsolatos kérdésére
  • korszerű, a tanulást nagyban elősegítő online eszközöket
  • a tréning végeztével képes lesz önállóan szerkeszteni dokumentumokat
  • hibátlan mintadokumentumok birtokában lesz, melyekre támaszkodhat későbbi munkája folyamán


HOGYAN ÍRJUNK SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉST ANGOLUL


A tréningen rövid, de alapos elméleti alapozás után a szerződésírás gyakorlatába vetjük bele magunkat. Felejtse el munkájában a nyelvi nehézségeket! Ha gyakran kell szállítási szerződéssel dolgoznia angolul - vagy csak szeretne a témában alapos jártasságra szert tenni - és gyakorlatias és intenzív képzést szeretne, akkor Önnek is ezen a tréningen a helye!


Részletek

HOGYAN ÍRJUNK ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉST ANGOLUL


Intenzív tréningünkön a mindennapokban egyik leggyakrabban használt szerződés hibátlan megírásának fortélyait sajátíthatja el. Tanulja meg, hogyan kerülheti el a leggyakrabban előforduló hibákat, szerezzen támpontot a problémás kérdésekben, gyakorolja be a szükséges fordulatokat, hogy ezentúl Ön is probléma nélkül írhasson adásvételi szerződéseket!


RészletekHOGYAN ÍRJUNK VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉST ANGOLUL


Magabiztos és pontos szerződésírás három nap alatt? Nálunk lehetséges! Sajátítsa el a szükséges tudást, legyen szó megbízási vagy vállalkozási szerződésről! Gyakorlat-orientált tréningünkön minden segítséget megkaphat a hibátlan szerződésíráshoz!


Részletek


HOGYAN ÍRJUNK MUNKASZERZŐDÉST ANGOLUL


Mindennapi munkájához elengedhetetlen a munkajogban használt dokumentumok alapos ismerete? Intenzív tréningünkön azonnal használható gyakorlati tudást szerezhet, mellyel felkészülten foghat hozzá minden munkajogi dokumentum szerkesztéséhez vagy véleményezéséhez.


Részletek
A TRÉNINGRŐL MONDTÁK

"A szállítási szerződések írásával kapcsolatos tréning az eddigi leghasznosabb és legeredményesebb, amelyen valaha részt vettem. Köszönhető mindez annak a pörgős, 100%-ban interaktív oktatási módszernek, amelyet mind a két nap tapasztaltam. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Endrédi Gabriella szakfordító és lektor NNG Kft.

"Túlzás nélkül mondhatom, hogy nagy hasznomra és örömömre szolgált, hogy részt vettem az Anglofon Studio képzésén. Valószínűleg gyakran bele fogok lapozni a tananyagba, hogy felfrissítsem, a tanultakat. Tetszett a naprakész tudás és a rugalmasság is."

dr. Musil Andrea jogtanácsos Reclay Magyarország Kft.

"András szakmai tudása és hozzáállása kifogástalan. Tetszett, hogy a lényeges dolgokat sokszor átvettük, a fontos szavakra, kifejezésekre szinte minden órán kitértünk. Így ugyanis könnyebben meg lehet őket tanulni, mintha egyszerűen csak be kellene magolni."

dr. Fülöp Kristóf ügyvéd dr. Fülöp Kristóf Ügyvédi Iroda


Nemzetközi tapasztalat
Mobil oktató alkalmazások
Ingyenes tananyag
Minden 3. féláronHa Önnek fontos, hogy a kiadott dokumentumaiban valamint szerződéseiben a terminológia pontos és nyelvtani hibáktól mentes legyen, akkor vegye igénybe az erre tervezett tréningjeinket.

Petz András
Jogi angol szaknyelvi oktató
Írjon Ön is hibátlan szerződéseket!


IDŐPONTOK ÉS JELENTKEZÉS