֍ MESTERISKOLA a LEGJOBBAKNAK - HIBRID OKTATÁSSAL ֍ Jogi angol szaknyelv az alapoktól mesterfokig! November 1-től heti e-learning tananyagok havi online konzultációval! Még most jelentkezhet! ANGLOFON-a jogi angol specialista ֍
tovább


AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK JOGI ANGOL TANULÁSI LEHETŐSÉGEINKRŐL

Induló tanfolyamaink, tréningjeink, e-learning kurzusaink és webináriumaink


Hagyományos tantermi tanfolyam vagy e-learning kurzus? Intenzív, a munkájába azonnal átültethető tudást adó, gyakorlatias tréning vagy ingyenes online webinárium a jogi szaknyelv kóstolgatásához? Fejlessze velünk jogi angol tudását! Ha nem tudja pontosan, hogy melyik oktatási forma lehet Önnek a legmegfelelőbb, akkor kurzusválasztónk segít Önnek eligazodni.

Tanfolyamainkat rendszeresen indítjuk belvárosi irodánkban, de egyéni igényekhez alkalmazkodva kihelyezett kurzusok szervezésére is van lehetőség. Örömmel segítünk személyesen is kitalálni az Önnek legmegfelelőbb oktatási konstrukciót, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén!TANFOLYAMBevezetés a szerződések terminológiájába

ISMERKEDÉS A JOGI ANGOL ALAPJAIVAL

A legfontosabb jogi szaknyelvi fordulatok, kifejezések, gyakori szerződéses klauzulák sok példával, könnyen elsajátítható formában. Jól rendszerezett, átfogó tudásanyag, ami nélkül soha nem lehet magabiztos a jogi szaknyelv használatában. Ezzel kezdje a tanulást!
KurzusinformációTANFOLYAMGyakorlati szerződésírás I. - Mindennapi szerződésírás angolul

ANGOL NYELVŰ SZERZŐDÉSÍRÁSI KÉSZSÉGEK FEJLESZTÉSE

A tanfolyamon a legfontosabb szerződések és egyéb magánjogi okiratok angol nyelven való megfogalmazásának titkait sajátíthatja el. Miután átvette a terminológiai alapokat, ezzel a gyakorlatias képzésünkkel folytassa jogi angol szaknyelvi tudásának bővítését!
KurzusinformációTANFOLYAMGyakorlati szerződésírás II. - Szerződésírás az ügyvédi praxisban

ANGOL NYELVŰ SZERZŐDÉSÍRÁSI KÉSZSÉGEK FEJLESZTÉSE

A tanfolyamon a legfontosabb szerződések és egyéb magánjogi okiratok angol nyelven való megfogalmazásának titkait sajátíthatja el. Miután átvette a terminológiai alapokat, ezzel a gyakorlatias képzésünkkel folytassa jogi angol szaknyelvi tudásának bővítését!
KurzusinformációTANFOLYAMJogi tanácsadás angolul

Jogi kommunikációs tanfolyam

Meglévő passzív jogi szaknyelvi tudásra alapozó kommunikációs készségfejlesztés a gyakorlati életből kiragadott példákkal: tanácsadás külföldi ügyfeleknek (ingatlan, munkaviszony, bérlet, vállalkozás témákban), álláspont kifejtése, szerződések értelmezése és az ügyfelek tájékoztatása. Jelentkezzen erre a kurzusra akár a terminológiai kurzusokkal párhuzamosan egy igazán intenzív és komplex szaknyelvi fejlődés érdekében!
KurzusinformációTANFOLYAMJogi tárgyalástechnika angolul

Jogi kommunikációs tanfolyam

Tárgyalástechnikai gyakorlat angol nyelven a valós életből vett tárgyalási szituációkban. Finomságok, trükkök és ötletek a leggyakoribb szerződések letárgyalása során előforduló szituációkban (adásvétel, bérlet, vállalkozás, megbízás, szállítás, építőipari kivitelezés). Jelentkezzen erre a kurzusra akár a terminológiai kurzusokkal párhuzamosan egy igazán intenzív és komplex szaknyelvi fejlődés érdekében!
KurzusinformációTRÉNINGÜzleti levélírás tréning angolul

Ami a magabiztos angol nyelvű üzleti levélíráshoz kell...

Gyakorlatias tréningünkön bemutatjuk a nemzetközi üzleti világban bevett jó üzleti levélírás gyakorlatokat, profi nyelvi eszközöket adunk az üzenetek eljuttatására, könnyen megjegyezhető kapaszkodókat nyújtunk a tipikus hibák elkerülésére és olyan segédanyagokat adunk a kezébe, melyekkel a tréning elvégzése után bármikor a segítségére lesznek, hogy hatékonyabban, stílusosabban és hibátlanul tudjon leveleket írni.
InformációTRÉNINGHogyan írjunk adásvételi és bérleti szerződést angolul

MINDEN TUDÁS EGY HELYEN, HOGY MAGABIZTOSAN ÉS HIBÁTLANUL ÍRJON SZERZŐDÉST ANGOLUL

Intenzív tréningünkön a mindennapokban egyik leggyakrabban használt szerződés hibátlan megírásának fortélyait sajátíthatja el. Tanulja meg, hogyan kerülheti el a leggyakrabban előforduló hibákat, szerezzen támpontot a problémás kérdésekben, gyakorolja be a szükséges fordulatokat, hogy ezentúl Ön is probléma nélkül írhasson adásvételi szerződéseket!
InformációTRÉNINGHogyan írjunk vállalkozási szerződést angolul?

MINDEN TUDÁS EGY HELYEN, HOGY MAGABIZTOSAN ÉS HIBÁTLANUL ÍRJON SZERZŐDÉST ANGOLUL

Magabiztos és pontos szerződésírás három nap alatt? Nálunk lehetséges! Sajátítsa el a szükséges tudást, legyen szó megbízási vagy vállalkozási szerződésről! Gyakorlat-orientált tréningünkön minden segítséget megkaphat a hibátlan szerződésíráshoz.!
InformációTRÉNINGHogyan írjunk szállítási szerződést angolul?

A LEGGYAKORIBB NEMZETKÖZI KERESKEDELMI SZERZŐDÉS MEGÍRÁSÁNAK FORTÉLYAI

Kétnapos tréningünkön rövid, de alapos elméleti alapozás után a szerződésírás gyakorlatába vetjük bele magunkat. Felejtse el munkájában a nyelvi nehézségeket! Ha gyakran kell szállítási szerződéssel dolgoznia angolul - vagy csak szeretne a témában alapos jártasságra szert tenni - és gyakorlatias és intenzív képzést szeretne, akkor Önnek is ezen a tréningen a helye!
InformációTRÉNINGHogyan írjunk munkaszerződést angolul?

MAGABIZTOS ÉS GYAKORLATBAN HASZNÁLHATÓ TUDÁS A MUNKAJOG TERÜLETÉN

Mindennapi munkájához elengedhetetlen a munkajogban használt dokumentumok alapos ismerete? Intenzív tréningünkön azonnal használható gyakorlati tudást szerezhet, mellyel felkészülten foghat hozzá minden munkajogi dokumentum szerkesztéséhez vagy véleményezéséhez.
Információ