• TAVASZI ÚJ AJÁNLATUNK JOGÁSZOKNAK: akkreditált képzésünk KEDVEZMÉNYES tarifájú jelentkezését a karantén helyztere való tekintettel MEGHOSSZABÍTJUK! Sőt, aki április 30-ig jelentkezik, egy havi GRÁTISZ HOZZÁFÉRÉST kap online JOGI ANGOL SZÓTÁRUNKHOZ, tanulása támogatására! Jelentkezzen most! • ÚJ, nagyszerű lehetőség MINDENKINEK, aki angolul írja e-mailjeit: ÜZLETI LEVELÍRÁS ANGOLUL 3 x egynapos TRÉNINGSOROZAT e-learning tananyagokkal támogatva ÁPRILIS 23, MÁJUS 14, JÚNIUS 4 * Levelezzen úgy üzleti partnereivel, mintha az angol lenne az anyanyelve! * Praktikák, szófordulatok, a pontos mondanivaló célbajuttatása, érzelmek kifejezése, rengeteg gyakorlati feladattal * Mindhárom alkalom más-más téma köré épül, jelentkezzen mindháromra! Az első alkalom, közeledik, jelentkezzen mielőbb•
tovább


ANGLOFON STUDIO ELÉRHETŐSÉGEI

Hogy könnyebben idetaláljon...


Irodánk jól megközelíthető helyen, Budapest egyik legnagyobb forgalmi csomópontjánál, a Kálvin térnél, a Képíró utca 9. szám alatt, a Képíró Irodaházban található.

e-mail: studio@anglofon.hu
Telefon: 06/1-266-7605
Mobil: 06/20-9552-527




Irodánk megközelíthetősége:



Autó:

A Képíró utca sétálóutca, autóval nem lehet behajtani. Az irodaház Kecskeméti utca felől a sarokház utáni első épület. A Kecskeméti utca egyirányú, a Baross utca felől, a Múzeum körútról vagy a Vámház körútról lehet behajtani. A környező utcákban parkolóautomatás fizetési rendszer működik. Sokszor nem könnyű parkolóhelyet találni, ezért autóval érkező ügyfeleinknek ajánlanánk inkább a Szabó Ervin tér 3-ban található TIG Parkolóházat, a Pollack Mihály téren található Pollack Mélygarázst, valamint a Bálna nyilvános parkolóját.



Metró:

M3 és M4 metró Kálvin téri megállójánál kell leszállni. M2 metró Astoria megállójától a Múzeum körúton 5 perc kényelmes sétával érhető el irodánk.



Villamos:

47, 48 és 49-es számú villamosról a Kálvin téri megállóban kell leszállni. 2-es villamost Fővám téri megállóban kell elhagyni, innen rövid, 5 perces sétával a Vámház körúton megközelíthető irodánk.



Busz:

9,15 és 115-ös buszról a Kálvin téri megállóban, míg a 5, 7, 8, 107, 110, 112, 178 számú buszokról az Astorián kell leszállni, innen 5 perc kényelmes sétával megközelíthető irodánk.



Kerékpár:

A Kálvin téren, a Kecskeméti utca végén vagy a ELTE jogi karánál, a Károlyi utcában találhatók a legközelebbi BUBI állomások. Ha saját biciklijével jönne, akkor a ház belső udvarában tudja leláncolni.