továbbJogi Angol Egypercesek: "Átruházás és átadás" angolul- Negyedik részAhogy ígértük, az átruházás és átadás fogalmaival és azok angol megfelelőivel foglalkozó bejegyzés-sorozatunk lezáró bejegyzésében teszteket hozunk olvasóinknak, melyek segítségével gyakorolhatják és ellenőrizhetik is a sorozat segítségével elsajátított tudásukat.

Összesen három teszttel készültünk olvasóinknak, melyeket -a reszponzív és felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően- akár okostelefonról vagy tabletről is kitölthetnek.

Kezdődhet a tesztelés!

Reméljük, hasznosnak találta bejegyzés-sorozatunkat. Ha bármi kérdése lenne, tegye fel a kommentek között, igyekszünk minél hamarabb válaszolni!


Blog főoldalra


A jelentkezési lap kifejezetten a fenti szolgáltatásra történő jelentkezéshez szükséges információkat tartalmazza és kizárólag arra szolgál, hogy munkatársunk szükség esetén felvegye Önnel vagy az Ön által meghatározott személlyel a kapcsolatot illetőleg, hogy meggyőződhessünk arról, hogy a jelentkező valóban létező személy. Az itt megadott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-72639/2014 Adatvédelmi nyilatkozat