INDUL A TANÉV! Jelentkezzen mielőbb szeptemberben induló képzéseinkre! ֍ BEVEZETŐ A SZERZŐDÉSEK TERMINOLÓGIÁJÁBA - TANTERMI KURZUS ֍ 4 féle JOGI KOMMUNIKÁCIÓS KURZUS ֍ Ha otthonról szeretne tanulni, akkor válasszon a bármikor elkezdhető e-learning, illetve hibrid kurzusainkból! ANGLOFON-a jogi angol specialista ֍
továbbHiba angolul - Harmadik részAz előző két bejegyzésünk során a "hiba" szó angol megfelelőit és azok helyes használatát tisztáztuk. Ígéretünkhöz híven, a sorozat harmadik részét alkotó bejegyzésünkben egy tesztet hoztunk olvasóinknak, melynek segítségével gyakorolhatják és ellenőrizhetik is tudásukat.

A teszt a lenti "Start" gombra kattintva indul.


Bízunk benne, hogy a sorozatot hasznosnak és érdekesnek találta, és hogy tesztünkkel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy valóban magabiztosan bánjon ezzel a szóval a jövőben.

Ha bármi további kérdése lenne a témával kapcsolatban, tegye fel a hozzászólások között! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni.


Blog főoldalra


A jelentkezési lap kifejezetten a fenti szolgáltatásra történő jelentkezéshez szükséges információkat tartalmazza és kizárólag arra szolgál, hogy munkatársunk szükség esetén felvegye Önnel vagy az Ön által meghatározott személlyel a kapcsolatot illetőleg, hogy meggyőződhessünk arról, hogy a jelentkező valóban létező személy. Az itt megadott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-72639/2014 Adatvédelmi nyilatkozat