továbbszerződések elnevezése angolul-2Folytassuk most a szerződéstípusokkal. A következő tesztben a Magyarországon használt legfontosabb szerződések elnevezését nézzük meg magyarul. Megtalálható a tesztben az adásvételi szerződés, a megbízási szerződés, a bérleti szerződés, kölcsönszerződés, a munkaszerződés, a vállalkozási szerződés, a jelzálogszerződés, a hitelszerződés és a társasági szerződése elnevezése angolul.

Reméljük, hasznosnak találta a tesztet. Ha bármi egyéb kérdése, kérése merülne fel a témával kapcsolatban, tegye fel a hozzászólásoknál, igyekszünk minél hamarabb válaszolni!

Blog főoldalra


A jelentkezési lap kifejezetten a fenti szolgáltatásra történő jelentkezéshez szükséges információkat tartalmazza és kizárólag arra szolgál, hogy munkatársunk szükség esetén felvegye Önnel vagy az Ön által meghatározott személlyel a kapcsolatot illetőleg, hogy meggyőződhessünk arról, hogy a jelentkező valóban létező személy. Az itt megadott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-72639/2014 Adatvédelmi nyilatkozat