továbbTeszt a munkajog terminológiájárólA munkajog az egyik olyan jogterület, amely garantáltan előfordul a jogászok mindennapi munkája során. Ezért azoknak a jogászoknak, akik angolul vagy nemzetközi szinten is dolgoznak, elengedhetetlen a területhez kapcsolódó alapvető angol terminológia ismerete.

Mai bejegyzésünkben egy munkajogi terminológiával kapcsolatos tesztet hoztunk olvasóinknak, mellyel ellenőrizhetik, vagy épp felfrissíthetik a témával kapcsolatos tudásukat.Ne ijedjen meg, ha nem sikerült hibátlanra a teszt. Ősszel induló kurzusainkon ugyanis ezen a területen is fejlesztheti tudását! Tanfolyamkínálatunkat a főoldal "Aktuális információ" menüpontja alatt találja.

Reméljük, hasznosnak találta a tesztet. Ha bármi egyéb kérdése, kérése merülne fel a témával kapcsolatban, tegye fel a hozzászólásoknál, igyekszünk minél hamarabb válaszolni!


Blog főoldalra


A jelentkezési lap kifejezetten a fenti szolgáltatásra történő jelentkezéshez szükséges információkat tartalmazza és kizárólag arra szolgál, hogy munkatársunk szükség esetén felvegye Önnel vagy az Ön által meghatározott személlyel a kapcsolatot illetőleg, hogy meggyőződhessünk arról, hogy a jelentkező valóban létező személy. Az itt megadott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-72639/2014 Adatvédelmi nyilatkozat