• FEBRUÁRBAN INDULÓ KÉPZÉSEINK: Bevezető a jogi angol szaknyelvbe, 15 alkalmas ONLINE kurzus, február 3-tól * Mindennapi szerződésírás angolul, 12 alkalmas ONLINE kurzus február 25-től * Még most jelentkezhet! • Ha E-LEARNINGET keres, akkor nézze meg az ÜZLETI LEVELÍRÁS ANGOLUL moduljainkat, vagy ha KREDITPONTRA van szüksége, akkor a 8 kreditpontos e-learninget ajánljuk * Angol jogi szaknyelvi képzés - SZERZŐDÉSEK (jogászoknak, MÜK akkreditált)
tovább

Gyakorlati szerződésírás

A szerződésírás kurzusokon a megismert terminológiát gyakoroljuk életszerű környezetben. Az adott témában először áttekintjük a szóban forgó dokumentumokat, a szerződések jellemző tartalmát, a kritikus részeket. Ezután letárgyalunk egy életszerű helyzetet, majd előkészítjük a transakció lebonyolításához szükséges okiratokat. Az órai munkát sok személyre szabott otthoni feladat is segíti, amely hatékony tanulást biztosít.Kinek ajánljuk a részvételt?

  • Akik szerződések és egyéb okiratok szerkesztésében szeretnének jártasságot szerezni.
  • Akik egyes jogterületen (munkajog, társasági jog) szeretnének szerződésírási gyakorlatot szerezni.
  • Akik ismerik és használják a jogi nyelvet de szívesen vesznek szakszerű tanácsot szakembertőlA Gyakorlati szerződésírás sorozathoz tartozó tanfolyamok: